Такси трансфер с лек автомобил 4+1

Автомобил 4+1

Такси трансфер с миниван 6+1

Миниван 6+1

Такси трансфер с минибус 8+1

Минибус 8+1

Такси трансфер с микробус 16+1

Микробус 16+1

ФЕСТИВАЛ HILLS OF ROCK 2018

БИЛЕТИ: WWW.EVENTIM.BG/BG/BILETI/HILLS-OF-ROCK-2018
КОГА: ОТ 20.07.2018 ДО 22.07.2018
КАТЕГОРИИ: МУЗИКА И ТАНЦ
ПУБЛИКА: 18+
ВХОД: Платен
КЪДЕ: ГРЕБНА БАЗА - ПЛОВДИВ

Такси Трансфер от София до Пловдив за Фестивала на Hills of rock 2018. HILLS OF ROCK 2018 Участие във фестивала имат емблематични имена, които ще превземат сцената след полунощ с мощен звук и мултимедия.

HILLS OF ROCK 2018

Участие във фестивала имат емблематични имена, които ще превземат сцената след полунощ с мощен звук и мултимедия.

РОК ТИТАНИТЕ ОТ JUDAS PRIEST И IRON MAIDEN ИДВАТ В ПЛОВДИВ ЗА ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ НА 21 И 22 ЮЛИ 2018 Г.!
Американците DOPE ще разтърсят феновете на 21 юли, a aнглийската банда THE RAVEN AGE ще бъде специален гост на концерта на IRON MAIDEN на 22 юли!

Ще чуем ексклузивни изпълнения на Goldie, High Contrast, Matrix & Futurebound, Friction, Calyx & Teebee, Agressor Bunx, Dynamite MC и Linguistics, както и на родните HMSU артисти L 33, High Roll, Ogonek, Acidtrip, Targy, EXo и Faith.

Поръчайте индивидуален трансфер за вашето пътуване до Пловдив за това уникално събитие!

20 ЮЛИ 2018 - SABATON
Шведската хеви метъл банда SABATON ще оглави първия ден на фестивала. Българските фенове на групата, ще имат възможност да я видят и чуят на живо на 20 юли 2018 на Гребната база в Пловдив с уникално шоу, включващо размазващ звук, сценични ефекти и пиротехника.

Ние можем да организираме вашето пътуване до Пловдив за този страхотен фестивал.

20 И 21 ЮЛИ 2018 - HILLS OF BASS СЦЕНА СЛЕД ПОЛУНОЩ
GOLDIE
Goldie е най-разпознаваемото лице на дръм енд бейс и джънгъл музиката. Едва ли има друг човек, който да е повлиял повече за оформянето на тази култура, а работата му през годините с икони от ранга на David Bowie, Noel Gallagher, Sex Pistols и много други е само част от доказателствата за това.

HIGH CONTRAST
High Contrast е един от най-уважаваните музикални продуценти в електронната музика. Богатата му дискография и съвместните проекти с Adele, Duke Dumont, White Stripes, Kanye West и много други са впечатляващи. Участието на High Contrast на Hills of Bass ще бъде наистина уникално, защото на сцената заедно с него ще видим и вокалиста и носител на редица награди Dynamite MC.

MATRIX & FUTUREBOUND
През последното десетилетие почти няма сингъл на Matrix & Futurebound, който да не попадне в топ 40 за най-слушано парче във Великобритания. Те имат проекти с артисти като Emeli Sande, Tinie Tempah, Jess Glynne и Eric Prydz.

DJ FRICTION
DJ Friction дълги години определяше дръм енд бейс звученето в BBC Radio 1. Със сигурност сетът му на Hills of Bass ще бъде разтърсващ, а на сцената заедно с него ще се качи и добре познатият на всички вокалист Linguistics, който е неизменна част изпълненията на Friction.

CALYX & TEEBEE
Calyx & Teebee са едни от най-високо ценените продуценти на RAM Records и безспорни любимци на българската публика. Te ще предложат своя специалитет – миксиране на 6 плеъра и 3 миксера, а това няма как да остави равнодушен нито един фен.

AGRESSOR BUNX
Дуото Agressor Bunx е съставено от братята Александър и Николай от Украйна. Проектът им започва през 2009 г., като за кратката си кариера вече имат издадени парчета за някои от най-големите в бранша: RAM Records, Program, Blackout и Eatbrain. През 2017 година издадоха чисто нов албум, който затвърди името им на музикалната сцена.

Желаете да присъствате на фестивала и се колебаете как да пристигнете в Пловдив? Просто ни се доверете и поръчайте кола с шофьор от нашата компания. Това ви гарантира безпроблемно и безопасно пътуване до Пловдив.

21 ЮЛИ 2018 - JUDAS PRIEST
JUDAS PRIEST са първите големи имена, които ще видим в парка до Гребната база. Легендарната група нямат нужда от представяне. Judas ще видим на 21 юли с всички техни хитове и невероятно мултимедийно шоу.

22 ЮЛИ 2018 - IRON MAIDEN
Iron Maiden пък ще видим в една ексклузивна вечер, отредена само за тях и с удължен сет - Hills of Rock Exclusive.

Всички подробности за събитието и участниците в него може да откриете на сайта https://hillsofrock.com/, както и на страницата във фейсбук - https://bg-bg.facebook.com/HillsOfRock/

Билетите за Hills of Rock 2018 могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Поръчайте самостоятелен трансфер с лек автомобил, миниван или микробус и пристигнете бързо и удобно в Пловдив, независимо от коя точка на страната тръгвате.

Източник: https://plovdiv2019.eu/en/events/497-hills-of-rock-2018

 

ИСКАТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ БЪРЗО И ЛЕСНО ПО ТЕЛЕФОНА?

Напишете ни своето име и телефонен номер, и ние незабавно ще се свържем с вас

Ценоразпис Трансфери България Цени

GOOGLE MAPS REVIEWS

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: