Индивидуальный трансфер на машине 4+1

Машина 4+1

Индивидуальный трансфер на Минивэн 6+1

Минивэн 6+1

Индивидуальный трансфер на микроавтобусе 8+1

Микроавтобус 8+1

Индивидуальный трансфер на микроавтобусе 16+1

Микроавтобус 16+1

Вам нужно такси от Пловдива до Казанлык?

Чтобы узнать текущие цены, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ

Просто позвоните!

Такси трансферы от Пловдива в Казанлык. При необходимости более такси, мы позаботимся о их организации.

Если вам нужно такси, чтобы встретить вас от Пловдив и возьму вас к Казанлык или в другой город в стране, Вы можете доверять нам. В согласованной даты и времени прибытия, мы будем ждать квалифицированный профессиональный водитель говорил по-английски с табличкой с вашим именем. Он будет считать вас безопасно для гостиницы, офиса или адрес, где вы будете оставаться.

Цель передачи предложение заключается в предоставлении Вам с безопасной и комфортной поездки в конечный пункт назначения.

Время передачи от Пловдива до Казанлык (или Казанлык, Пловдив) составляет около 1 с половиной часа. Казанлык составляет около 105 км от Пловдива и путешествие по второстепенной дороге.

Казанлык

Празникът на розата се е превърнал в мащабен и колоритен Фестивала на розата.

Конкурс-спектакъл „Царица Роза“

Конкурс-спектакъл „Царица Роза“ e спектакъл-дефиле на най- красивите и чаровни казанлъшки абитуриентки, които са част от гордостта и емблемата на града. По традиция с него започва Фестивала на розата. Спектакълът е най- чаканото събитие в Казанлык за годината и събира най- много емоция от зрители и гости. Конкурсът за избор на Царица Роза се провежда за първи път през 1963 година, като се избира Мис Роза, 18 годишната абитуриентка Стефка Таралежкова. Първата Цари Роза на Казанлык е Радка Добрева, избрана през 1968 година. Оттогава до сега ежегодно градът на розите избира своята царица на, която го представя на различни международни форуми и се превръща в запазена емблема и символ на Розовата долина и България.С атрактивността и емоцията си конкурсът за избор на Царица Роза се радва на огромен международен журналистически интерес. В поредица от различни благотворителни прояви организаторът на конкурса- Община Казанлык дава възможност на жителите на Розовата долина и многобройните гости на града в периода май- юни, да се запознаят с претендентките за короната на казанлъшката царица, в своеобразен „Тур на цариците“.

От 2013 година конкурсът за избор на Царица Роза е патентован и е право само и единствено на Община Казанлык. Избраната ежегодно Царица Роза гостува на различни форуми в побратимените на Казанлык градове в различните континенти и е красив посланик на България по света. Води и празничното карнавално шествие, което е кулминацията на Празника на розата, в първата неделя на месец юни. Тя дефилира с корона уникат, изработена от бижутера Любомир Дудев. Той е автор и на атрактивните бижута, които красят казанлъшката царица.

От 2015 г. конкурсът „Царица Роза“ има и свой собствен статут.

Ритуалът „Розобер и Розоварене“

Ритуалът „Розобер и Розоварене“ е ежегодното централно събитие за официалните гости и чуждестранните туристи по време на кулминационния неделен ден на вековния Фестивал на розата в Казанлык. Розоберачи в народни носии, групи за автентичен фолклор, кукери и танцови състави огласят розовите градини и посрещат гостите на празника. В плодородните розови градини на селата Ръжена, Кънчево, Розово, Горно Изворово, Горно Черковище и Казанлык те приканват гостите да наберат от цветето на боговете – маслодайната казанлъшка роза, да вкусят розово сладко, гюловица и ликьор от рози. Избира се най-сръчната розоберачка, която получава награда за своята усърдност от самите стопани. Пресъздадени от професионални и самодейни фолклорни състави са ритуалите „Розобер“ и „Розоварене“. Розовото масло се вари в гюлпаната, а стопаните подаряват на гостите от току-що произведената розова вода.

Празнично карнавално шествие

Над 5 хиляди участници в пъстра карнавална редица дефилират в продължение на час по улиците на Казанлык, изобразяващи различни моменти от историята и многоликата култура на Розовата долина. В пъстрото карнавално шествие дефилират и емблематичните „нашенци“ от Чудомировите разкази- ненадмината кака Сийка, бай Ганьо, лъжлив Съби и други характерни образи от Розовата долина. Красивите и весели редици се предвождат от Царица Роза, нейните подгласнички и свитата на малките Принцеси на розата. Кукери гонят злото, а конниците пазят пъстрите редици на карнавалното шествие. В пъстри нанизи от шевици и гиздави носии, с песни и танци огласят града представители на различни фолклорни формации. Рози и красота, красота и рози.

Събитието се наблюдава на живо от повече над 70 000 гости и туристи.

Трансфер Пловдив Казанлък Празника на розата

Трансфер Пловдив Казанлък Празника на розата

Трансфер Пловдив Казанлък Празника на розата

Трансфер Пловдив Казанлък Празника на розата

Трансфер Пловдив Казанлък Празника на розата

Трансфер Пловдив Казанлък Празника на розата

Трансфер Пловдив Казанлък Празника на розата

 

НЕ МОЖЕТЕ НАЙТИ НУЖНУЮ ИНФОРМАЦИЮ?

Просто введите свое имя и номер мобильного телефона, и мы очень быстро с вами свяжемся!

pricelist transfers unitrans ru 2022

GOOGLE MAPS REVIEWS

СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ: